Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/5/3/clubbommel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 181 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/5/3/clubbommel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 188 Sponsorcontract SWOL 1894 Dames 1 & Heren 1 met Club Bommel Club Bommel

Nieuws items

Sponsorcontract SWOL 1894 Dames 1 & Heren 1 met Club Bommel

Sponsorcontract SWOL 1894 Dames 1 & Heren 1 met Club Bommel

23 september 2017, een dag om niet meer te vergeten. Voor vele SWOL 1894 teams het begin van het nieuwe waterpoloseizoen, voor Club Bommel een dag waarbij de badjassen van ons twee nieuwe sponsorteams SWOL 1894 Dames 1 – selectie & Swol 1894 – Heren 1 voor het eerst aan het publiek werd getoond. De dames en heren selectie zijn de komende jaren in een mooie Arena badjas gestoken. Aangeboden en mogelijk gemaakt door Club Bommel te Zwolle. “Wat zijn we trots op het resultaat”, aldus Dyomar Holder.

Bijna traditiegetrouw zijn de dames en heren selectie dit jaar begonnen met weer een Super Saterday met als thema “Oktoberfest”.

Onder het mom “succes moet je vieren” droegen de winstpartijen van alle thuis spelende ploegen bij aan een mooie middag/avond/nacht.

Onderstaande foto is gemaakt door Hans Smit van Zwolle in Bedrijf in opdracht van Sportief Zwolle. Daarvoor eveneens dank!

Bommel

september 26th, 2017

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title